Vepřové Závitky plněné zelím

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Vepřové Závitky plněné zelím

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

maso omyjeme, naklepeme, osolíme, opepříme, na každý plátek položíme uzené a si hrst odkapaného zelí a zavineme, na zajištění použijeme nit nebo jehlu. Cibuli oloupeme, nakrájíme a dáme na sádlo, lehce osmažíme do zlatova, přidáme papriku, dáme orestovat závitky, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme do měkka. Vyjmeme závitky zahustíme omáčku, přidáme šlehačku a krátce povaříme.
Já omáčky dělám v troubě přiklopené, maso dostane i hezčí barvu. Kvůli dětem omáčku cedím, aby tam nebyly zbytky cibule
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist