Šumavská roláda

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Šumavská roláda

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Plec rozříznout na plát a rozklepat do široka. Maso osolit, opepřit, potřít hořčicí a vyložit plátky slaniny. Mleté maso smíchat s pokrájenou cibulí, osolit, opepřit, přidat rozmačkaný česnek, vejce a orestované žampiony. Plát masa potřít směsí a zavinout, upevnit nití a trochu osolit. Roládu dát do pekáče, mírně podlít vodou a v rozehřáté troubě upéct. Měkkou dočervena upečenou roládu vyndat, šťávu vydusit na tuk, zaprášit moukou a osmahnout. Zalít vodou, rozmíchat a provařit. Nakonec šťávu procedit, příloha - vařené brambory a zelenina.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist