Bramborový nákyp a la pizza

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bramborový nákyp a la  pizza

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do mixovací nádoby vložte sýr, rozmělněte 10 sek./rychlost 6 a dejte stranou.
Do mixovací nádoby vložte brambory, cibuli, česnek, vejce, housku, sůl a koření a rozmělněte 10 sek./rychlost 5. Těsto přendejte do větší vymazané formy na nákyp a předpečte 25 minut.
Do mixovací nádoby dejte cibuli, česnek, celer, pórek a mrkev a nasekejte 5 sek./rychlost 5.
Přidejte máslo, rajčata, rajčatový protlak, bujón, pepř, sůl, koření na pizzu a poduste 4 min./Varoma/rychlost 1 .
Rajčatovou omáčku přendejte na bramborové těsto, posypte olivami a strouhaným sýrem a dopečte ještě 25 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist