Špenátové vrtulky s vaječinou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Špenátové vrtulky s vaječinou

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V hrnci si na oleji zpěníme cibuli, přidáme mražený špenát a necháme roztopit. Občas promícháme a pak přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř.
Povaříme a vložíme předem uvařené těstoviny. Pořádně promícháme, aby se vše spojilo, a popřípadě dochutíme solí.
Zvlášť na pánvi usmažíme vajíčka okořeněné vegetou. Těstoviny podáváme posypané vaječinou.

Poznámka:

každé vajíčko rozklepneme do malých formiček s víčkem a dáme na minutu až dvě do mikrovlnné trouby. Je to raz dva a chutná to úplně stejně jako smažená vajíčka.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist