Francouzské brambory

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Točený salám nakrájíme na kostičky. Vajíčka rozklepneme a trochu vyšleháme.

Zapékací mísu vymažeme máslem a střídavě skládáme plátky brambor a točeného salámu, každou vrstvu jemně osolíme,opepříme a polijeme částí rozšlehaných vajec. Takto opakujeme v každé vrstvě.

Zapékací mísu zakryjeme víkem a dáme zapéct do středně vyhřáté trouby. Po cca 50 minutách víko odkryjeme a necháme udělat kůrku.

Podáváme s kyselou okurkou

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist