Hovězí guláš

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na sádle zesklovatíme kostičky cibule do světlehněda. Přidáme rajský protlak, ma­so nakrájené na kostky a orestujeme. Přidáme koření, podlijeme vývarem z kostky a dusíme. Přidáme utřený česnek a dle potřeby zahustíme moukou smíchanou s trochou vody nebo najemno nastrouhaným bramborem. Z omáčky vyjmeme kuličky nového koření a bobkový list, dochutíme solí a můžeme podávat.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist