Citronová salsa

Kategorie: Ostatní

Autor:

Citronová salsa

Suroviny

  • Citron - nakrájený na kostičky bez kůry a pecek 0.5 ks
  • Citronová šťáva z 1/2 citronu 1 ks
  • Cibule červená - nakrájená nadrobno 1 hrst
  • Olivový olej extra panenský 3 lžíce
  • Petrželka - nasekaná 2 lžíce
  • Máta peprná - nasekaná 2 lžíce

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Španělsko

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Půlku citronu nakrájíme na malé kostičky bez kůry a pecek. Vymačkáme šťávu z půlky citronu. Petrželku a mátu nasekáme. Přidáme hrst červené cibule nakrájené nadrobno. Všechny suroviny dáme do mísy, přidáme extra panenský olivový olej a promícháme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist