Zapečené kuřecí maso II

Kategorie: Ostatní

Autor:

Zapečené kuřecí maso II

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Mrkev a bramboru ( obojí oloupané ) dejte na 5 minut do vroucí vody. Pak je zchlaďte pod tekoucí vodou a oloupejte je teprve, když je udržíte v rukou. Nakonec obojí nastrouhejte na hrubé straně struhadla a v míse smíchejte s rozehřátým máslem.



2. Šunku nastříhejte na kousky. Nastříhejte ( či nakrájejte i kuřecí prsa. Obojí dejte do zapékací mísy a v ní smíchejte s hráškem a zakysanou smetanou.



3. Navrch rozdělte mrkvovobramborovou směs - ideálně to jde lžící. Dejte na 50 minut péct do trouby rozehřáté na 180°C.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist