Celerová omáčka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Celerová omáčka

Suroviny

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nastrouhaný celer podusíme na másle, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a dobře povaříme. Před dohotovením přidáme smetanu. Vaříme již jen krátce. Omáčku můžeme rozmixovat. Podáváme k masu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist