Parmazánová omáčka k masu

Kategorie: Ostatní

Autor:

Parmazánová omáčka k masu

Suroviny

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Parmazán nastrouháme. Do hrnce dáme svařit smetanu a víno. Přivedeme k varu a stáhneme. Přisypeme parmazán a mícháme do rozpuštění. Pokud je omáčka málo slaná přidáme sůl a dochutíme pepřem.

Poznámka:

Hodí se k vepřovému i kuřecímu masu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist