Znojemská omáčka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Suroviny

  • vepřové maso 400 g
  • cibule 1 ks
  • olej 2 lžíce
  • vajíčka 2 ks
  • kyselé okurky 2 ks
  • párky 2 ks
  • mrkve 2 ks
  • hořčice 2 lžíce
  • drcený kmín, sůl, pepř 1 ks
  • masox 1 ks
  • hladká mouka na zahuštění 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nakrájenou cibuli osmažíme do hněda, přidáme kousky masa a zprudka osmažíme, ochutíme solí, okořeníme, přidáme hořčici a podlijeme vodou. Necháme dusit asi hodinku, klidně víc - než maso změkne. Mezi tím nakrájíme na malé kousky mrkev, párky, okurky, uvařené vejce. Když máme maso měkké, přidáme mrkev, kyselé okurky a zahustíme moukou (mouku rozmícháme ve vodě), přidáme malý kousek masoxu a necháme povařit. V průběhu přidáme párky a nakonec vajíčka. Vše necháme důkladné povařit, aby se nám spojily chutě. Podáváme s těstovinami, s rýží nebo s houskovým knedlíkem.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist