Přesnídávka dušené jablko

Kategorie: Ostatní

Autor:

Přesnídávka dušené jablko

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Děti

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Jablko oloupeme, rozkrojíme, zbavíme jádřince, omyjeme a nastrouháme najemno. Jablko dáme do kastrůlku, doplníme trochou vody a krátce podusíme. Odstavíme. Přesnídávku není třeba sladit ani kyselit, ale podle potřeby ji ředíme převařenou vodou.

Dušené jablko poprvé rozmixujeme, ale pak už ho necháváme jen tak, aby se dítko pomalu učilo pevnější stravu. Pokud je to možné, nepoužíváme vyloženě sladká jablka.

Přesnídávku dušené jablko podáváme vlažnější.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist