Marináda na hermelín

Kategorie: Ostatní

Autor:

Marináda na hermelín

Suroviny

Porce: 1 + –
  • hermelín 1 ks
  • marináda
  • bazalka 1 lžička
  • steakové koření 1 lžička
  • chilli omáčka 1 kapka
  • sójová omáčka 2 lžíce
  • koření na kuře 1 lžička
  • česnek 2 stroužek
  • oregano 1 lžička
  • panenský olivový olej 4 lžíce
  • koření na grilovaný hermelín 1 lžička

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do hlubokého talíře dáme 4 polévkové lžíce extra panenského oleje, 2 polévkové lžíce sójové omáčky, 2 stroužky prolisovaného česneku a trochu chilli omáčky. Rozmícháme a jdeme kořenit. Přidáme malou lžičku oregana, bazalky, koření na kuře, koření na grilovaný hermelín a steakové koření. Vše důkladně promícháme, aby se nám olej se sójovou omáčkou spojili se všemi ingrediencemi.

Hermelín pokryjeme celý marinádou a necháme ho 20 minut marinovat. Je dobré hermelín po 10 minutách otočit a znova celý potřít marinádou. Následně zabalíme marinovaný sýr do alobalu a dáme přes noc odležet do lednice.

Marinádu na hermelín používáme k přípravě dokonalé sýrové chuťovky, kterou můžeme po odležení podávat s čerstvým chlebem nebo pečivem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist