Marináda na grilované maso

Kategorie: Ostatní

Autor:

Marináda na grilované maso

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z vajec, dochucovačů a veškerého koření a bylinek si připravíme marinádu. Přidáme prolisovaný česnek a vše dobře vyšleháme.

Vepřové maso nakrájíme na plátky a v přichystané marinádě necháme marinovat minimálně 24 hodin.

Poté maso v marinádě připravujeme na grilu, až je krásně zlatavé a měkké.

Marinádu používáme podle chuti na různé druhy masa.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist