Švestková nádivka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Švestková nádivka

Suroviny

Porce: 1 + –
  • portské víno 125 ml
  • sušené švestky 200 g

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Postup je velice jednoduchý, ale je třeba nádivku připravit dopředu.

Švestky nakrájíme podle velikosti na půlky nebo čtvrtiny, podle potřeby vypeckujeme a omyjeme. Pak je zalijeme vínem. Necháme je půl hodiny nebo hodinu bobtnat. Pak švestky necháme okapat.

Švestkami plníme dutinu masa podle libosti. Pečeme podle druhu masa.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist