Jablečná přesnídávka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Jablečná přesnídávka

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Do 4litrového hrnce dám co nejvíce nakrájených jablíček na čtvrtky i s jadérky a peckami.
2. Přidám cca 1200 ml vody, zhruba do půlky hrnce, 300 g cukru, 1 ks celé skořice a 5 ks hřebíčku.
3. Vařím do změknutí až do kaše (cca 45 minut) na mírném stupni.
4. Vezmu sítko, přepasíruju do druhého hrnce, dám zpět na pec.
5. Vařím cca 5 minut, ve sklenici rozmíchám 1-2 pudinky (podle hustoty), třeba vanilkový, banánový nebo malinový (dostane lehkou chuť malin či banánů) a přileju do přesnídávky a povařím. 6. Nachystám skleničky, přeleju, zavařím. A hotovo. :-)
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist