Česnekovo-zázvorová marináda

Kategorie: Ostatní

Autor:

Česnekovo-zázvorová marináda

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V misce smícháme nastrouhaný zázvor, česnek, sojovou omáčku a olej. Plátky vepřového masa (krkovice, bok, plec) nebo naporcované kuře či králík, případně kuřecí stehenní řízky, paličky, křídla potřeme marinádou, naskládáme do misky, zaklopíme a necháme přes noc marinovat v chladnu. Takto připravené maso pak pečeme, smažíme nebo grilujeme.
Sůl není třeba nebo jen velmi málo, jelikož sojová omáčka je slaná dost.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist