Domácí kynuté těsto na domácí pizzu

Kategorie: Ostatní

Autor:

Domácí kynuté těsto na domácí pizzu

Suroviny

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

DO mísy prosejeme mouku. V kapce vody rozmícháme droždí a vlijeme k mouce. Přidáme vodu, olej, sůl. Dobře vypracujeme v hladké těsto. Necháme pod utěrkou a na teplém místě vykynout minimálně hodinu. Plech vymastíme olejem a vložíme těsto. Těsto vkládáme a roztahujeme rukama (můžeme si ruce namočit troškou studené vody). Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Pečeme zhruba 30 minut.

Poznámka:

Na těsto dáme kečup a klademe suroviny dle své chuti. Já dávám dietní salám, šunkový salám, rajčata, žampiony, papriku, tvrdý sýr, nivu a posypu orgánem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist