Tuňákové rolky

Kategorie: Ostatní

Autor:

Tuňákové rolky

Suroviny

Porce: 3 + –
  • Tuňák v olivovém oleji 1 plechovka 185 g
  • Mražená kukuřice, chvíli povařená, scezená, okapaná 50 g
  • Majonéza + další na potření 75 g
  • Bílý chleba bez kůrek ( větší plátky ) 6 plátek
  • Větší listy hlávkového salátu 6 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Syrové

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Tuňáka vyklopte z plechovky, nechte okapat a v míse ho smíchejte s kukuřicí a s majonézou. Podle chuti osolte a opepřete. Plátky chleba vyrovnejte na pracovní ploše a válečkem je co nejvíce stlačte. Pak je potřete další majonézou, navrch rozprostřete salát. Zarolujte jako suši, v půlce překrojte a podávejte.

Poznámka:

Na 12 rolek
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist