Glazura na důbeží maso

Kategorie: Ostatní

Autor:

Glazura na důbeží maso

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 5 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Japonsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Sójovou omáčku přivedeme na mírném ohni k varu, necháme 1 minutu probublávat, pak přidáme vodu, med, sherry, tmavý cukr, koření, promícháme a zahříváme, dokud se cukr nerozpustí
2. Touto glazurou potíráme pečenou drůbež.

Poznámka:

Tato glazura dodá pečené drůbeži pikantní chuť a exotické aroma.
čínského koření pěti vůní - (badyán, fenykl, skořice, hřebíček, pepř)

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist