Česká bylinková pasta

Kategorie: Ostatní

Autor:

Česká bylinková pasta

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Promícháme nasekanou petrželku spolu s majoránkou, pepřem a špetkou tymiánu
2. Vmícháme citronovou šťávu
3. Pastu vetřeme do masa určeného ke grilování.

Poznámka:

citrónová šťáva s půlky citrónu
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist