Mojito virgin

Kategorie: Nápoje

Autor:

Mojito virgin

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Limetka 1 ks
  • Jablkový džus 600 ml
  • Třtinový cukr 8 lžička
  • Máta 4 hrst

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejprve omyjeme limetu a rozkrojíme ji na 4 kusy, ty pokrájíme na kostky a do každé sklenice dáme stejně. Do každé sklenice dáme 2 kávové lžičky třtinového cukru, zasypeme hrstí máty, potom zasypeme ledem či ledovou tříští a zalijeme 100% jablkovým džusem. Mojito můžeme dozdobit lístky máty či limetou.

Použila jsem sklenice o objemu 200 ml. Pokud chceme klasické velké mojito, použijeme sklenice o objemu 400 ml, rozpůlíme do nich limetu, přidáme do každé z nich asi 1 a půl lžíce třtinového cukru a budeme mít 2 mojita virgin. Zbytek surovin je stejný.

Ještě poznámka na závěr: Všechny suroviny jsou nenahraditelné, obzvláště limetu nenahrazujme citronem, připravíme se tak o báječnou svěží chuť.

Mojito virgin podáváme jako velmi osvěžující nápoj během letních dnů.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist