Burgundský punč

Kategorie: Nápoje

Autor:

Burgundský punč

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Pomerančová šťáva 4 dl
  • Pomeranč 1 ks
  • Grand marnier 2 dl
  • Koňak 2 dl
  • Hřebíček, skořice 1 ks
  • Červené víno 1 ks

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Francie

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do sklenky z varného skla odměříme čerstvou pomerančovou šťávu, koňak a Grand Marnier.

Samostatně svaříme červené víno s cukrem, hřebíčkem, skořicí. Svařené víno nikdy nesmí přejít varem. Ztratilo by vůni. Svařené víno bez koření přilijeme do sklenky. Do Burgundského punče vložíme plátek pomeranče.

Burgundský punč ihned podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist