Dobrý vaječný koňak

Kategorie: Nápoje

Autor:

Dobrý vaječný koňak

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Slovensko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Žloutky propasírujeme přes sítko, přidáme vanilkový cukr a mícháme. Nejlépe to jde šlehačem. Pomalu přidáváme kondenzované mléko a stále mícháme. Nakonec přilijeme rum a ještě chvíli mícháme.

Hotový vaječný koňak rozlijeme do lahví a dáme do chladu odležet.

Dobrý vaječný koňak podáváme podle chuti, je to eňo ňuňo pití.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist