Nepečený jablečný dort

Kategorie: Moučníky

Autor:

Nepečený jablečný dort

Suroviny

Porce: 8 + –
  • citron 1 ks
  • pudinkový prášek 2 balíček
  • jablko 1 kg
  • voda 0.75 l
  • piškoty 1 balíček
  • na ozdobu
  • kakao 1 ks
  • šlehačka 1 ks
  • cukr 1 ks

Doba přípravy: 75 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Jablka očistíme, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Nastrouhaná jablka dáme do hrnce, přilijeme 1/2 l vody a přidáme citronovou šťávu, společně povaříme na pyré. V dalším 1/4 l vody rozmícháme pudinkové prášky a vmícháme do jablečného pyré, vaříme dalších 10 minut.

Dno dortové formy vyskládáme piškoty, nalijeme část jablečného pyré a uhladíme, dáme další vrstvu piškotů a znovu nalijeme pyré. Opakujeme až do naplnění formy, končíme jablečným pyré.

Nepečený jablečný dort dáme do lednice a necháme vychladit asi 2 - 3 hodiny.

Vychlazený a dostatečně tuhý jablečný dort nakrájíme na dílky. Před podáváním zdobíme šlehačkou, sypeme cukrem a kakaem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist