Pomazánková bublanina

Kategorie: Moučníky

Autor:

Pomazánková bublanina

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mícháme pomazánkové máslo, vejce a oba druhy cukru elektrickým šlehačem, dokud nám žlutá pěna nezačne získávat bílý odstín. Pak po trochách přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Promícháme.

Kompotované jahody necháme okapat a překrájíme na poloviny, čerstvé jahody (250g) nakrájíme na čtvrtiny.

Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme těsto a uhladíme. Jahody navrstvíme na těsto a v předehřáté troubě pečeme asi 20 minut ba 180°C.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist