Fantazie

Kategorie: Moučníky

Autor:

Fantazie

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Ukraina

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V popisu SMĚS znamenají KULIČKY a v popisu NA POTŘENÍ znamená SNÍH. Suroviny na kuličky zpracujeme v hladkou hmotu a vytvarujeme z ní kuličky.

Suroviny na těsto vyšleháme a připravíme těsto. Těsto rozdělíme na dvě části. Jednu část upečeme samostatně a necháme vychladnout. Druhou část těsta dáme na stejný plech, aby byli obě části stejně velké. Tuto část poklademe vyrobenými kuličkami a dáme péct. Pečeme jen po tu dobu, než si ušleháme sníh. Jakmile máme připravený sníh, tak vyndáme plech z trouby a na kuličky dáme sníh. Po té vrátíme do trouby a čekáme až sníh zrůžoví. Moučník fantazie pak vyndáme a necháme vychladnout.

Když je vše vychlazené, potřeme jej částí krému. Na něj dáme druhou část korpusu a ten opět potřeme krémem. Pozor, korpus se může polámat, ale pod krémem to není vidět. Nakonec moučník zdobíme podle fantazie - buď posypeme kokosem, ořechy nebo přelijeme polevou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist