Be-Be střecha

Kategorie: Moučníky

Autor:

Be-Be střecha

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do misky dáme 2 měkké tvarohy a smícháme je s vanilkovým cukrem a nastrouháme do něj 1 banán. Pokud je to moc husté, můžeme lehce rozředit mlékem. A pořádně zamícháme.

Na talíř si položíme alobal a na něj budeme pokládat celé BEBE sušenky, které vždy namočíme v mléce (namočíme a hned vyndáme). Sušenky pokládáme vedle sebe po 3 a do dvou řad. Na to dáme trochu připraveného tvarohu a po celé ploše rozmažeme. Poté navrstvíme další sušenky (nezapomínat vždy namočit) a zase pomažeme tvarohem ? větší vrstvou, do které vložíme doprostřed celý (nekrájený) banán. Banán namažeme také tvarohem, sušenky sklopíme k sobě do špičky.

Nakonec střechu polejeme čokoládou a necháme zaschnout. Necháme proležet tak půl dne. Krájíme ostrým nožem namočeným v horké vodě, aby se nám čokoláda nelámala.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist