Domácí pribiňáček

Kategorie: Moučníky

Autor:

Domácí pribiňáček

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z mléka, pudinkověho prášku a trochy cukru uvaříme klasickým způsobem pudink.
Zvlášť si rozmixujeme tvaroh s vanilkovým cukrem a trochou cukru. Jakmile je pudink studený, obě směsi smícháme a pěkně dohladka našleháme. Můžeme přidat kakao.
Nalijeme do skleniček a dáme vychladit do ledničky, nejlépe přes noc.

Poznámka:

Chuť pribiňáčku můžeš obměňovat podle své chuti změnou příchutě pudinkového prášku.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist