Báječné kremrole

Kategorie: Moučníky

Autor:

Suroviny

Porce: 16 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 16

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na pomoučeném vále vyválíme listové těsto, které potřeme rozšlehaný vejcem. Rádýlkem listové těsto rozkrájíme na asi 3 cm široké proužky, které namotáme na cukrářské trubičky tak, aby potřená strana zůstala na povrchu. Trubičky pečeme asi 20 minut ve vyhřáté troubě na 200 °C. Po upečení necháme zcela vychladnout.

Mezitím si připravíme náplň, která se skládá z cukrového rozvaru a bílků. Do hrnce dáme 300 gramů cukru a zalijeme vodou tak, aby voda sahala asi 1 cm nad okraj cukru. Směs zahříváme do té doby než se nám cukr zcela rozpustí. Do mísy dáme bílky a zbytek cukru a šleháme do polotuha. Jakmile je sníh ušlehaný přidáme i cukrový rozvar a šleháme dokud směs zcela nevychladne.

Připravenou směs dáme do cukrářského sáčku a plníme jím připravené trubičky.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist