Moučník tulipán

Kategorie: Moučníky

Autor:

Moučník tulipán

Suroviny

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Svačina

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Tuk utřeme s cukrem, žloutky a olejem. Přidáme mouku prosetou s práškem do pečiva a lehce zamícháme ušlehaný sníh z bílků. Těsto rozdělíme na tři díly, do jednoho zamícháme kakao a do druhého mletý mák. Do vymazané a vysypané formy srnčího hřbetu dáme nejdříve makovou vrstvu, uprostřed prohloubíme důlek, do kterého dáme kakaové těsto. Nahoru rozetřeme bílé těsto. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 - 30 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist