Calzonetti

Kategorie: Moučníky

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ve větší míse smícháme hladkou mouku, špetku soli a sušené droždí. Přidáme olej, teplou vodu a vejce. Těsto důkladně zpracujeme, přikryjeme a necháme v teple alespoň hodinu kynout.
Pokud máme domácí pekárnu, nejdříve dáme tekuté přísady, potom sypké a použijeme program Těsto.
Mezitím si připravíme nádivku. V míse rozmícháme tvaroh s tvrdým sýrem a vejcem. Do směsi vmícháme nadrobno nakrájený salám, šunku, pokrájený sýr mozzarella a osolíme a opepříme.
Vykynuté těsto vyválíme na pomoučeném vále a vykrajujeme z něj kolečka o průměru 7 cm.
Do středu každého kruhu dáme lžíci nádivky. Těsto přeložíme přes střed a okraje dobře přitlačíme. Naplněné calzonetti vložíme na plech vyložený pečícím papírem a potřeme rozšlehaným vejcem.
Pečeme asi 20 minut v troubě vyhřáté na 180°C.

Poznámka:

1 lžička soli do těsta. do náplně dle chuti.
jedno vejce do těsta, jedno do náplně a jedno na potření
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist