Sofrito

Kategorie: Maso

Autor:

Sofrito

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Albánie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Očištěné maso nakrájíme na plátky, mírně rozklepeme jako řízky, z obou stran osolíme, okořeníme pepřem a pomoučíme
Připravené plátky opečeme na rozpáleném másle, pak je vyjmeme a dáme do hrnce
Na pánev přidáme utřený česnek a mouku a mícháme až mouka zrůžoví, takto osmahlou česnekovou zásmažku přidáme do hrnce k masu
Zalijeme vínem a cca naběračkou vody, šťávu dobře rozšleháme, aby se rozpustila mouka a dáme na mírný oheň, aby se maso dodusilo a šťáva zhoustla.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist