Chorizo karbanátky

Kategorie: Maso

Autor:

Chorizo karbanátky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vepřové maso mleté 750 g
  • Paprika sladká uzená 1 lžíce
  • Paprika pálivá 2 lžička
  • Česnek - utřený 2 stroužek
  • Sůl 1 lžíce
  • Fenykl 1.5 lžíce
  • Cayenský pepř 0.25 lžíce
  • Červené víno 50 ml
  • Pepř černý mletý 1 špetka

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Španělsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejdřív lehce osmahněte fenyklová semínka. Pak je spolu se všemi ostatními ingrediencemi přidejte do mísy a rukama masitou směs pečlivě promíchejte.

Na pánvičce rozehřejte olej. Vytvarujte ze směsi menší placičku a osmahněte ji pár minut z obou stran na pánvici, aby byla propečená i ve středu.

Výsledek ochutnejte a v případě potřeby dochuťte směs v míse. Nepřehánějte to s kořením, protože chutě se zvýrazní časem, jak se směs uleží. Zakryjte směs a nechte uležet v lednici minimálně 24 hodin. Poté si můžete karbanátky udělat kdykoliv a to až do jednoho týdne od přípravy.

Podává se s bramborem nebo jinou přílohou. Úžasné jsou i s chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist