Telecí řízky nebo kotlety na roštu

Kategorie: Maso

Autor:

Telecí řízky nebo kotlety na roštu

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Řízky nepereme, pouze na okrajích je otřeme čistou navlhčenou
utěrkou. Okraje masa nařízneme, aby se řízky nekroutily,
naklepeme je a osolíme. Před vložením na rozpálený rošt potřeme
řízky olejem. Opékáme je na každé straně 3 až 5 minut. Upečené
řízky potřeme máslem.

Poznámka:

Přílohy: vařený květák, dušený hrášek, opečené brambory nebo
zeleninový salát s majonézou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist