Pstruh po mlynářsku

Kategorie: Maso

Autor:

Pstruh po mlynářsku

Suroviny

Porce: 4 + –
  • pstruh 4 ks
  • polohrubá mouka 100 g
  • sladká mletá paprika 1 lžíce
  • česnek stroužky 2 ks
  • sůl,pepř 1 lžička
  • citron 1.2 ks
  • olej 10 ml

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vykuchané a omyté pstruhy nejprve důkladně osušíme papírovou utěrkou,osolíme je a dáme na chladné místo odležet alespoň na 30 min.Poté je obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou,špetkou soli a pepře a prolisovaným česnekem.Obalené ryby zprvu prudce opečeme na rozehřátém oleji z obou stran,potom oheň zmírníme a ryby pomalu dopékáme doměkka.Hotové pstruhy pokapeme citronem nebo dáme kolečko citronu k rybě.podáváme s uvařeným bramborem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist