Chlodnik s telecím masem

Kategorie: Maso

Autor:

Chlodnik s telecím masem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • červená řepa 200 g
  • nálev z kyselých okurek  200 ml
  • kysaná smetana, podmáslí nebo jogurt 800 ml
  • velká kyselá okurka 1 ks
  • menší salátová okurka  1 ks
  • ředkvičky 1 svazek
  • vařené nebo pečené telecí maso  150 g
  • sůl 1 špetka
  • mletý pepř 1 špetka
  • pažitka 1 hrst
  • cibulová nať 1 svazek
  • kopr 1 svazek
  • vejce uvařené natvrdo 2 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Polsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Červenou řepu omyjeme a i se slupkou uvaříme. Zchladlou oloupeme a nakrájíme či nastrouháme.
2. Do smetany zašleháme lák z okurek a řepu. Přidáme nakrájené okurky a ředkvičky a pokrájené telecí maso. Osolíme, opepříme, přidáme pažitku, kopr a nať cibulky.

3. Přikryjeme a dobře vychladíme. Na každý talíř dáme čtvrtku vejce natvrdo a přelijeme polévkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist