Pangasius na zelenině

Kategorie: Maso

Autor:

Pangasius na zelenině

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rybu necháme na utěrce "okapat". Jednotlivé filety lehce poprášíme solí, posypeme drceným i celým kmínem a zakápneme citronovou šťávou. Čistýma rukama koření vtlačíme do ryby (pouze po jedné straně).

Na pánvi rozehřejeme olej (máslo), přidáme mraženou zeleninu (směs brokolice, květáku, růžičkové kapusty a červené a žluté mrkve), na plátky nakrájený česnek (použila jsem naložený v chilli) a osolíme. Zeleninu promícháme a orestujeme doměkka. Hotovou zeleninu vyndáme a udržujeme teplou.

Do výpeku přidáme olej (máslo) i na plátky nakrájený česnek, promícháme a necháme rozehřát. Vložíme filety pangasiuse kořeněnou stranou dolů a opečeme je dozlatova, otočíme a i druhou stranu opečeme.

Teplé filety pangasiuse na zelenině naservírujeme kořeněnou stranou nahoru na talíře, přidáme teplou zeleninu a jako přílohu zvolíme dušenou nebo vařenou rýži.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist