Králík podle babičky

Kategorie: Maso

Autor:

Králík podle babičky

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Masox, papriku, kmín, tymián a česnek necháme přejít varem v 0,5 l vody.

Králíka naporcujeme a osolíme. Na sádle osmažíme nadrobno nasekanou cibuli, smažíme dozlatova.

Porce králíka srovnáme do pekáče, posypeme osmaženou cibulkou a přelijeme nálevem. V troubě pečeme králíka podle babičky dorůžova.

Králík podle babičky je dobrý s knedlíkem, ale přílohu si můžeme zvolit dle vlastní chuti.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist