Pečený králík na medu

Kategorie: Maso

Autor:

Pečený králík na medu

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V kastrolu rozpustíme máslo s medem a osmahneme na něm porce králíka. Podlijeme vínem a dusíme pod poklicí asi hodinu. Maso občas podlijeme vínem. Mrkev nakrájíme na špalíčky a povaříme v páře, cuketu nakrájíme na menší kousky a spolu s mrkví ji osmahneme na olivovém oleji, zakapeme octem, osolíme a dusíme asi 10 minut. Měkké maso upravíme na talíře, přidáme zeleninu se šťávou a podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist