Kuře z Eiletu

Kategorie: Maso

Autor:

Kuře z Eiletu

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 75 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory oloupeme, nakrájíme na menší plátky. Vymažeme pekáč nebo plech, posypeme máslem a strouhankou a brambory naklademe tak, aby byly přes sebe.

Na brambory poklademe mraženou zeleninu, kterou jsme propláchli na sítu. Na ni klademe na plátky nakrájený česnek, prosolíme, přidáme chilli papričky, naporcované kuře na čtvrtky a celé přikryjeme alobalem. Necháme 40 minut péct. Jakmile je maso měkké, alobal odkryjeme, posypeme červenou sladkou paprikou a necháme ještě chvíli v troubě, než se udělá kůrčička.

Kuře z Eiletu podáváme s brambory a zeleninou jako hlavní chod. Vše z jednoho pekáčku.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist