Filé po srbsku

Kategorie: Maso

Autor:

Filé po srbsku

Suroviny

Porce: 1 + –
  • filé 1 balíček
  • zeleninové lečo 1 balíček
  • na obalení
  • hladká mouka 1 ks
  • podle chuti
  • sůl 1 ks
  • kmín 1 ks
  • podle potřeby
  • nastrouhaný eidam 1 ks
  • tuk na smažení 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Srbsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Filé osolíme, okmínujeme a obalíme v hladké mouce.

Filé vložíme na pánev do rozpáleného tuku a osmahneme. Poté omastek vylijeme na pekáč, kam položíme opečené filé. Poklademe zeleninové lečo a dáme odkryté zapéct do trouby.

Před dopečením vše ještě posypeme strouhaným tvrdým sýrem a necháme dopéct.

K filé volíme přílohu podle chuti.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist