Norská rybí roláda

Kategorie: Maso

Autor:

Norská rybí roláda

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Norsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mražené filety osolíme a necháme povolit. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme na kostičky. Z omytého citronu vymačkáme šťávu. Zelenou petrželku omyjeme a nasekáme.

Zapékací misku vytřeme máslem.

Marináda: Smícháme jogurt, citronovou šťávu, nakrájenou cibuli, olivový olej a bílé víno. Ochutíme černým mletým pepřem. Mražené filety vložíme do marinády a necháme do druhého dne odležet.

Filety vyjmeme z marinády a z obou stran osušíme. Každý plátek filetu poklademe uzeným lososem, posypeme nasekanou petrželkou a pomocí jehel nebo párátek zavineme v rolády.

Rybí rolády vložíme nastojato do zapékací mísy. Přikryjeme pokličkou a za občasného podlévání vývarem, dusíme v troubě 25 - 30 minut.
Před koncem dušení vypečenou šťávu zjemníme smetanou.

Rybí rolky podáváme s opečenými bramborami, hranolky nebo s novými vařenými bramborami. Kousky norské rybí rolády zdobíme bylinkami a při servírování obložíme čerstvou zeleninou.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist