Nakládaný bůček

Kategorie: Maso

Autor:

Nakládaný bůček

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 150 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Maďarsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřový bok dobře očistíme a omyjeme. Připravíme si nálev. Všechen česnek oloupeme a spolu se 2 lžičkami soli a černým pepřem jej vložíme do vody. Vše přivedeme k varu a přidáme připravený bůček. Ten vaříme asi hodinu. Uvařený bůček vyndáme a krátce necháme vychladnout. Stačí zhruba 5 minut.

Během vaření bůčku si připravíme obalovací hmotu. Do hrníčku dáme 2 lžičky vývaru z bůčku. Přidáme sůl, mletý pepř, papriku a 3 prolisované stroužky česneku. Vzniklou hmotu pořádně zpracujeme a postupně jí nanášíme na bůček, až je celý obalený.

Obalený bůček zabalíme do alobalu a vložíme do mrazničky na 3 hodiny. Poté ho můžeme přemístit do lednice.

Nakládaný bůček se podává zastudena. Krájíme jej na prkénku na asi 1/2 cm plátky a podáváme s chlebem a sterilovanou zeleninou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist