Krkovička na hořčici
Kategorie: Maso
Autor: sarysek
Suroviny
- olej 1 lžíce
- francouzská hořčice 2 lžíce
- vepřová krkovička 750 g
- kysaná smetana 6 lžíce
- podle chuti
- brandy 2 lžíce
- mletý pepř 1 ks
- sůl 1 ks
- podle potřeby
- vývar 1 ks
Doba přípravy: 90 min
Obtížnost: Snadné
Způsob přípravy: Vaření
Země: Francie
Počet porcí: 4
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Krkovičku nakrájíme na plátky, trochu osolíme a opepříme, pokapeme olejem, potřeme pikantní hořčicí a necháme asi na 30 minut odpočinout.
Poté plátky krkovičky na malém množství oleje opečeme z obou stran a přikryté dusíme doměkka. Podléváme malým množstvím vývaru nebo horkou vodou. Měkké plátky odložíme. Do výpeku přidáme zbývající hořčici s polovinou smetany, krátce povaříme, pak přidáme brandy a zbytek smetany.
Vařící omáčkou přelijeme plátky masa a můžeme podávat. Přílohou mohou být hranolky nebo pečené brambory.
Když vynecháme brandy, použijeme všechnu smetanu s hořčicí.Krkovičku nakrájíme na plátky, trochu osolíme a opepříme, pokapeme olejem, potřeme pikantní hořčicí a necháme asi na 30 minut odpočinout.
Poté plátky krkovičky na malém množství oleje opečeme z obou stran a přikryté dusíme doměkka. Podléváme malým množstvím vývaru nebo horkou vodou. Měkké plátky odložíme. Do výpeku přidáme zbývající hořčici s polovinou smetany, krátce povaříme, pak přidáme brandy a zbytek smetany.
Vařící omáčkou přelijeme plátky masa a můžeme podávat. Přílohou mohou být hranolky nebo pečené brambory.
Když vynecháme brandy, použijeme všechnu smetanu s hořčicí.
Poté plátky krkovičky na malém množství oleje opečeme z obou stran a přikryté dusíme doměkka. Podléváme malým množstvím vývaru nebo horkou vodou. Měkké plátky odložíme. Do výpeku přidáme zbývající hořčici s polovinou smetany, krátce povaříme, pak přidáme brandy a zbytek smetany.
Vařící omáčkou přelijeme plátky masa a můžeme podávat. Přílohou mohou být hranolky nebo pečené brambory.
Když vynecháme brandy, použijeme všechnu smetanu s hořčicí.Krkovičku nakrájíme na plátky, trochu osolíme a opepříme, pokapeme olejem, potřeme pikantní hořčicí a necháme asi na 30 minut odpočinout.
Poté plátky krkovičky na malém množství oleje opečeme z obou stran a přikryté dusíme doměkka. Podléváme malým množstvím vývaru nebo horkou vodou. Měkké plátky odložíme. Do výpeku přidáme zbývající hořčici s polovinou smetany, krátce povaříme, pak přidáme brandy a zbytek smetany.
Vařící omáčkou přelijeme plátky masa a můžeme podávat. Přílohou mohou být hranolky nebo pečené brambory.
Když vynecháme brandy, použijeme všechnu smetanu s hořčicí.
Podobné recepty
- » Marinovaná krkovička
(Hodnocení: 1.47 - hlasovalo 62x) - » Pomalu pečená krkovička
(Hodnocení: 1.27 - hlasovalo 11x) - » Jehněčí krkovička s rozmarýnem a jablky
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 2x) - » Grilovaná krkovička IV.
(Hodnocení: 1.4 - hlasovalo 5x) - » Grilovaná krkovička v pivní marinádě
(Hodnocení: 1.17 - hlasovalo 6x) - » Marinovaná krkovička na grilu
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 3x) - » Minutková krkovička
(Hodnocení: 1.15 - hlasovalo 13x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1001257) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 250191) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 232231) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 211628) - » Couračka
(Navštívilo: 150197) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 121903) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 110219)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více - » Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více - » Poraďte mi 15.09.2015 15:38
Ibolya Meszarosova
dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
-
Zajímavé články a tipy