Skopové maso v kapuště

Kategorie: Maso

Autor:

Skopové maso v kapuště

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Skopové maso z předního 400 g
  • Slanina 100 g
  • Cibule 100 g
  • Sůl, kmín - dle chuti 250 špetka
  • Kapusta 500 g

Doba přípravy: 100 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na slanině osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme omyté a částečně odblaněné maso, nakrájené na kostky. Opečeme přidáme sůl a kmín, podlijeme a necháme asi půl hodiny dusit. Pak přidáme nadrobno nakrájenou kapustu a dodusíme doměkka. Podle chuti dokořeníme a podáváme s chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist