Odenské telecí kotlety

Kategorie: Maso

Autor:

Odenské telecí kotlety

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Telecí kotlety naklepeme, osolíme, obalíme ve vejci, strouhance a usmažíme na oleji dozlatova. Hotové vložíme vedle sebe do ohnivzdorné misky, na každou kotletu dáme plátek šunky a plátek tvrdého sýra a v horké troubě zapékáme, až se sýr roztaví. Hned podáváme nejlépe s petrželovými brambory.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist