Vepřová pečeně v bylinkové krustě

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřová pečeně v bylinkové krustě

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso opláchneme a osušíme. Na povrchu příčně nařízneme ve vzdálenosti 2-3 cm do poloviny výšky masa, osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme dokřupava.
Do misky dáme lučinu, tavený sýr, sůl, nasekané bylinky a polovinu osmažené slaniny. Vše promícháme a směsí naplníme řezy v mase.
Naplněné maso dáme do pekáčku a podlijeme vodou, pečeme asi 1 hodinu v troubě vyhřáté na 180 °C.
Čerstvé fazolky dáme na pánvičku, lehce je zalijeme výpekem z masa a podusíme doměkka, přidáme brambory vařené v osolené vodě, zbytek slaniny a necháme vše společně prohřát. Můžeme podávat.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist