Vepřová pečeně v bylinkové krustě

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřová pečeně v bylinkové krustě

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso opláchneme a osušíme. Na povrchu příčně nařízneme ve vzdálenosti 2-3 cm do poloviny výšky masa, osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme dokřupava.
Do misky dáme lučinu, tavený sýr, sůl, nasekané bylinky a polovinu osmažené slaniny. Vše promícháme a směsí naplníme řezy v mase.
Naplněné maso dáme do pekáčku a podlijeme vodou, pečeme asi 1 hodinu v troubě vyhřáté na 180 °C.
Čerstvé fazolky dáme na pánvičku, lehce je zalijeme výpekem z masa a podusíme doměkka, přidáme brambory vařené v osolené vodě, zbytek slaniny a necháme vše společně prohřát. Můžeme podávat.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist