Jemné kuřecí maso v sezamu

Kategorie: Maso

Autor:

Jemné kuřecí maso v sezamu

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejprve si připravíme marinádu. Bílý jogurt osolíme, opepříme a smícháme s hořčicí. Kuřecí maso si omyjeme, lehce naklepeme a poté ho vložíme do marinády. Vše dáme do lednice alespoň na 1,5 hodiny.
Nové brambory očistíme kartáčkem, neloupeme je. Nakrájíme je na čtvrtky a vložíme je do misky společně s bazalkou, olejem, solí, pepřem a mletou paprikou. Vše pořádně promícháme a brambory upečeme na crispu v mikrovlnné troubě, popřípadě v troubě na plechu vyloženém pečícím papírem.
Maso v marinádě obalíme v sezamu a naskládáme ho na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 180 °C asi 40 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist