Kuřecí rarášci

Kategorie: Maso

Autor:

Kuřecí rarášci

Suroviny

Porce: 4 + –
  • vejce 2 ks
  • pivo 100 ml
  • mouka hladká 3 lžíce
  • solamyl 2 lžíce
  • omáčka sojová 1 lžíce
  • hořčice 1 lžíce
  • sůl a pepř podle chuti 1 ks
  • maso kuřecí 500 g

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejprve si ze všech surovin připravíme marinádu.
Kuřecí maso (nejlépe ze stehen) nakrájíme na kousky a necháme je marinovat (nejméně tři hodiny, může se nechat i přes noc).
Pak kousky na oleji smažíme dozlatova. Jako přílohu dáme restované brambory.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist